Sprievodcovia

Ako sťahovať WhatsApp pre Samsung Z1

Samsung Z1 je lacný smartphone s mobilným operačným systémom Samsung Tizen. Obchod Tizen má v porovnaní s obchodom Google Play veľmi obmedzený počet aplikácií a podpory. Z tohto dôvodu spoločnosť Samsung vyzvala niekoľkých vývojárov aplikácií, aby vytvorili aplikácie ako Facebook Messenger, Truecaller, Candy Crush atď.

WhatsApp je k dispozícii pre nespočetné množstvo inteligentných telefónov vrátane radu Z od spoločnosti Samsung od spoločnosti Tizen. Inštalácia aplikácie WhatsApp Messenger na Z1 nie je v porovnaní s inými platformami taká jednoduchá. Na spustenie aplikácie WhatsApp a všetkých ďalších aplikácií s povoleným zoznamom ACL v obchode Tizen sa vyžaduje aplikácia Application Compatibility Layer (ACL).

Kroky uvedené nižšie sú pomerne jednoduché a budú vás informovať o tom, ako nainštalovať zoznamy ACL a WhatsApp na váš Z1.

  1. Ak zoznam ACL ešte nie je nainštalovaný vo vašom zariadení, navštívte obchod Tizen (ktorý je vo vašom zariadení predinštalovaný) a vyhľadajte a stiahnite si ACL pre Tizen ktorý má veľkosť súboru asi 48 MB. Ak chcete sťahovať aplikácie z Obchodu, musíte byť prihlásení pomocou svojho účtu Samsung.
  2. Potiahnutím prstom nahor z dolnej časti obrazovky získate prístup Obrazovka aplikácií a otvorte aplikáciu ACL z ponuky a potom klepnite na
  3. Klepnite na Povolené zo zoznamu poskytnutých možností.
  4. Vráťte sa do obchodu Tizen a vyhľadajte výraz WhatsApp Messenger. Po vrátení výsledkov klepnite na aplikáciu.
  5. Klepnite na Získajte nainštalovať aplikáciu WhatsApp. Po nainštalovaní môžete aplikáciu spustiť z obrazovky Aplikácie.

Aplikáciu ACL po nainštalovaní určite neodinštalujte. Odinštalovanie aplikácie ACL pre Tizen vám zabráni v používaní akejkoľvek aplikácie s povoleným ACL na vašom zariadení, kým ju znova nenainštalujete.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found