Sprievodcovia

Oprava: Chyba Ordinal Not Found vo Windows 7, 8 a 10

Pri inštalácii aplikácií Samsung Kies alebo Smart Switch alebo určitých hier sa môže zobraziť chyba modulu „Poradové číslo 12404 nebolo možné nájsť v knižnici dynamických odkazov mfc90u.dll”Alebo iné cesty alebo knižnice. Táto chyba vám bráni v inštalácii hry Kies 3 alebo Smart Switch do počítača a určitých hier.

Táto chyba je výsledkom absencie Redistribuovateľných balíkov Visual C ++, čo je požiadavka na inštaláciu balíka. To je možné vyriešiť inštaláciou balíka Microsoft Visual C ++ 2008 Redistributable Package.

Tento článok vás bude informovať o tom, ako nainštalovať Redistribuovateľný balík Visual C ++ na odstránenie chyby knižnice dynamického odkazu.

Metóda 1: Inštalácia redistribuovateľného balíka Visual C ++ 2008

  1. Stiahnite si do svojho počítača Microsoft Visual C ++ Redistributableable. Kliknite tu pre 32-bitovú verziu alebo tu pre 64-bitovú verziu.
  2. Vyberte požadovaný jazyk a potom kliknite na tlačidlo Stiahnuť.
  3. Otvorte priečinok na stiahnutie a spustite vc_redist.x64.exe alebo vc_redist.x86.exe ako správca.
  4. Podľa pokynov nainštalujte aplikáciu do svojho počítača.
  5. Reštartujte počítač a skúste nainštalovať Samsung Kies alebo Smart Switch.

Ak inštalácia 64-bitovej verzie nefungovala, vyskúšajte 32-bitovú verziu.

Metóda 2: Aktualizácia systému Windows

Ak už máte Redistribuovateľný balík Visual C ++ 2008, ale problém stále pretrváva, bude pravdepodobne potrebné aktualizovať systém Windows, aby sa mohli použiť všetky aktualizácie, ktoré sa v balíku vykonali.

  1. Kliknite na tlačidlo Štart a zadajte „Aktualizácie systému Windows“ a potom v závislosti od verzie systému Windows vyberte možnosť „Skontrolovať dostupnosť aktualizácií“ alebo „Aktualizácie systému Windows“.
  2. Kliknite na možnosť „Skontrolovať aktualizácie“ a potom počkajte, kým systém Windows vyhľadá aktualizácie pre váš počítač. Windows začne automaticky sťahovať a inštalovať aktualizácie, keď už budú nové. Ak sú automatické aktualizácie zakázané, pokračujte ďalším krokom.
  3. Ak sú k dispozícii aktualizácie, zobrazí sa správa s oznámením, že sú k dispozícii dôležité alebo voliteľné aktualizácie, alebo s výzvou na kontrolu dôležitých alebo voliteľných aktualizácií. Kliknutím na správu zobrazíte aktualizácie, ktoré chcete nainštalovať.
  4. Zaškrtnite políčka aktualizácií v sekciách „Dôležité“ a „Voliteľné“ a potom kliknite na Inštalácia.
  5. Po nainštalovaní aktualizácií skúste znova nainštalovať Kies alebo Smart Switch alebo hru.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found